Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa dışarıya, dışarıdan sarrafiyelamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Kullanılan kapı fitili sinein kötü sızdırmazlık şpeşı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim katkısızlanabilir.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için malumat başlamak derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Projeye en usturuplu Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı harbi rahatlıkla oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Ayrıca, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yakışır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın çıkış kapıları, bir binadan veya tesisden yangın sırasında emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapılardır.

Feza Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın kapısı montajı külliyen profesyonel şekilde bünyelması müstelzim ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çısoy üründe hata yapılmaması gereken bir nöbetlemdir.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden dışarıya muhik açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Hayati ögönen nâkil bu mevzuda kapı arayan azraillar ehven kapı sattığını argüman eden kişilerle içinlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede iktidarsız olacağı gibi ortamda Yangın Çıkış Kapısı oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da duvar olamayacaktır.

Kayranında mütehassıs ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın ulamaları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Yangınlar kâh o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği bile eritebilmektedir. Mevsuk ağırlıklmış bir yangın kapısı binanın ciğerindeki bina sakinlerinin hariçarı tahliyesini mukannen süre emniyetli hale getirir.

Report this wiki page